AFAS PARTNER

 

 

 

 

 

AFAS PARTNER

 Hier lees je alles over de diensten van KWEEKERS

 

 

AFAS Implementatie

AFAS Implementatie

Starten met AFAS Profit? Een heel goed idee! Zo werk je toe naar een nog succesvollere organisatie. Bij de implementatie van AFAS Profit wil je kunnen vertrouwen op de expertise van een betrouwbare AFAS partner. Voor onze consultants kent AFAS Profit geen geheimen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle implementatie, waardoor jij nog meer uit AFAS Profit haalt. Door onze kennis en de eindeloze mogelijkheden van AFAS Profit overtreffen wij jouw verwachtingen. Beloofd! 

Meer over AFAS implementatie >

AFAS Optimalisatie

AFAS Optimalisatie

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt. Ook binnen AFAS Profit! Onze toppers laten je graag alle mogelijkheden zien én ervaren. Wij weten zelfs geblinddoekt de weg te vinden binnen AFAS Profit. Samen zorgen we ervoor dat jij AFAS Profit optimaal weet te benutten. Zo weet je zeker dat je nog verder groeit en het verschil maakt! 

Meer over AFAS optimalisatie >

AFAS Support 

AFAS Support 

Soms heb je een steuntje in de rug nodig om verder te komen. Dan staan wij voor je klaar. Via ons online klantportaal kun je jouw prangende vragen gemakkelijk stellen aan onze ervaren consultants. Wij lossen het voor je op: op afstand of bij jou op locatie. 24 Uur per dag, 7 dagen per week. Ontdek het gemak van de support die een flexibele AFAS Partner je kan bieden. Wij staan voor je klaar!

Meer over AFAS support >

AFAS Onderhoud en Beheer

AFAS Onderhoud en Beheer

De beoogde resultaten boeken met AFAS Profit? Dat kan alleen als je AFAS Profit op de juiste manier beheert. Maar dat kost tijd. En tijd is geld. Daarom is het fijn om dit beheer uit handen te kunnen geven aan een flexibele AFAS Partner. Wij zorgen ervoor dat jouw AFAS omgeving op de juiste manier beheerd wordt en alles op rolletjes loopt. Zo kun jij je focussen op andere dingen. Samen zorgen we ervoor dat je blijft groeien! 

Meer over onderhoud en beheer >

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst