AFAS
IMPLEMEN
TATIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFAS IMPLEMENTATIE

Hier lees je alles over AFAS implementaties

 

 

Starten met AFAS Profit? Een heel goed idee! Zo werk je toe naar een nog succesvollere organisatie. Bij de implementatie van AFAS Profit wil je kunnen vertrouwen op de expertise van een betrouwbare AFAS partner. Voor onze consultants kent AFAS Profit geen geheimen. Zo ben je verzekerd van een succesvolle implementatie, waardoor jij nog meer uit AFAS Profit haalt. Door onze kennis en de eindeloze mogelijkheden van AFAS Profit overtreffen wij jouw verwachtingen.
Het begin van jouw succes

Je hebt ervoor gekozen om met de software van AFAS aan de slag te gaan. Een goede keuze als je het ons vraagt: de mogelijkheden binnen AFAS Profit zijn oneindig! De keuze om te starten met AFAS Profit brengt behoorlijk wat veranderingen binnen de organisatie met zich mee. Juist in dit traject is het van groot belang om een betrouwbare en professionele partner aan je zijde te hebben. Om ervoor te zorgen dat een implementatietraject zo soepel mogelijk verloopt, is het van groot belang om de juiste expertise en ervaring in huis te hebben. Weet dat je bij ons goed zit. Wij laten je niet vallen en zullen dit spannende proces zo aangenaam mogelijk voor je maken.

De cruciale voorbereiding

De overstap naar AFAS Profit is meer dan alleen een verandering van software. Ook de manier van werken binnen de organisatie verandert. In dit traject ben je afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het goed om zaken van tevoren helder te hebben. En dat doen we door goede projectmanagement. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we de omvang van het project. Daarbij kijken we naar eventuele risico’s en treffen we direct mitigerende maatregelen. Better safe than sorry. Onze manier van werken heeft zichzelf bewezen. Daarom geven we je de garantie dat 95% van de projecten binnen tijd, budget en naar tevredenheid wordt opgeleverd! Samen gaan we dit traject in. Schouder aan schouder. 

Optimale inrichting dankzij onze expertise

Bij KWEEKERS staat kwaliteit centraal. En die kwaliteit weten we te waarborgen dankzij onze getrainde AFAS consultants. We maken geen geintje wanneer we je zeggen dat AFAS Profit geen geheimen voor ze kent. Zij weten feilloos de weg te vinden in AFAS Profit, mede dankzij de ervaring die ze op hebben gedaan bij verschillende organisaties. Ondanks het feit dat ook jouw organisatie uniek is, zijn de processen vaak generiek. Hierdoor weten wij precies hoe jouw processen optimaal ingericht kunnen worden in AFAS Profit.

Het creëren van draagvlak

In het AFAS implementatietraject is het ontzettend belangrijk om alle teams, afdelingen, managers en medewerkers op de juiste manier te begeleiden en ondersteunen. Want eerlijk, het is best lastig om je werkwijze ineens te veranderen, toch? Wij voorzien je van handvatten om jouw mensen te voorzien van de juiste begeleiding in dit traject. Op die manier zorgen we ervoor dat er draagvlak gecreëerd wordt. Meer draagvlak zorgt voor minder weerstand tegen de veranderingen. Zo zorgen we ervoor dat het voor iedereen zo prettig mogelijk blijft. 

Automatisering zorgt voor meer plezier

Laat ons je helpen met het effectief automatiseren van jouw processen binnen AFAS Profit. Door de juiste implementatie en inrichting zul je direct ontzettend veel voordelen ervaren. En dat levert werkplezier op! Samen zorgen we ervoor dat jouw investering het maximale resultaat oplevert. Zo zorgen we voor automatisering van jouw organisatie. Daardoor kunnen jouw mensen zich focussen op andere zaken. Wij creëren rust, draagvlak en overzicht tijdens het implementatietraject.

Maak vandaag nog het verschil en neem direct contact op met KWEEKERS!

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst