SENIOR POWER

 

 

 

 

SENIOR POWER

Kom bij ons team en solliciteer direct!

 

 

 

Werken als Senior bij KWEEKERS

Heb jij de S-Factor?

Als je op zoek bent naar een werkomgeving die waarde hecht aan jouw ervaring en waar je de ruimte krijgt om jouw 'S-Factor' te laten schitteren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe jij als Senior bij KWEEKERS kunt bijdragen aan uitdagende projecten en een inspirerende werkcultuur. Welkom bij een plek waar jouw ervaring niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook wordt gevierd.

Bij KWEEKERS krijf je de kans om je professionele ambitie te vervullen, je kennis te delen, bij te dragen aan een betere maatschappij en te werken in een ondersteunende omgeving waarin jouw welzijn centraal staat. Sluit je aan bij ons team en ontdek jouw toekomst als Senior bij KWEEKERS - een plek waar groei en betekenis samenkomen.

 

 

Hoe we jouw S-Factor laten schitteren

 

 

BHAG (Big Hairy Audacious Goal)

Een wat? Ja een BHAG... een groot doel waar we als organisatie gezamelijk aan werken. Voor KWEEKERS is dit 'We brengen 1miljard kopjes koffie terug naar de maatschappij voor 2030'.

Wat dat met jou te maken heeft? Bij KWEEKERS dagen we je uit om bij te dragen aan dit grote, inspirerende doel, waarmee je een directe bijdrage
levert aan de maatschappij.

 

 

Leiderschap

Je hebt de kans om je leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen door junior consultants te begeleiden en klanten te trainen. Bij KWEEKERS geloven we sterk in kennisdeling en bieden we je de middelen om invloed uit te oefenen binnen onze organisatie.

 

 

 

Expertise uitbreiden en groeien

We ondersteunen jouw persoonlijke doelstellingen en moedigen je aan om je expertise uit te breiden door te werken met AFAS, Mendix, U-Turn, Power BI en ONS. Ook onze eigen groeiambitie zorgt voor voortdurende kansen voor jouw carrièreontwikkeling.

 

 

Jouw welzijn

We begrijpen dat een goede werk-privébalans essentieel is. Daarom bieden we flexibiliteit in werklocatie en geeft ons ‘Work from anywhere’ beleid je de vrijheid om te werken waar je het meest effectief bent. We ondersteunen je met een vitaliteitsprogramma en persoonlijke coaching, zodat jij de best mogelijke versie van jezelf kunt zijn.

 

 

Compensatie

Bij een Senior rol hoort ook een Senior waardering. Deze beloning zie je terug in salaris, maar ook in andere voordelen. Onder andere in een contract voor onbepaalde tijd, 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen), een laptop en telefoon van de zaak,
een thuiswerkbudget van 750 euro en een solide pensioenregeling. Bovendien moedigen we je aan om jaarlijks 250 euro te besteden aan een goed doel dat voor jou belangrijk is.

 

 

Een warme werkomgeving

Samen met je collega’s vorm je niet alleen een team, maar ook een vriendengroep. Je zult werken in een omgeving waar gezelligheid en betrokkenheid de norm zijn.

 

Benieuwd naar de vacatures?

Bekijk ze hieronder

 

 

 

 

Waarom als Senior aan de slag bij KWEEKERS?

Zie jij werken als Senior bij KWEEKERS wel zitten? Bekijk dan de vacatures en solliciteer via onderstaande knop.

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst