ZORG EN

WELZIJN

 

 

 

 

ZORG EN WELZIJN

Verhoog de kwaliteit van zorg aan het bed

 

In de zorgsector heerst al tijden een personeelstekort. Deze krapte binnen de arbeidsmarkt heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de zorg aan het bed. KWEEKERS zorgt ervoor dat jouw focus weer verschuift van aandacht voor administratie naar aandacht voor mensen! Hoe we dat doen? Door het automatiseren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit.
Een cruciale rol

Binnen zorginstellingen speelt het inkoopproces een cruciale rol. Zonder deze ‘boodschappen’ kan jouw organisatie namelijk niet functioneren. Onze AFAS consultants hebben ruimschootse ervaringen met inkoopprocessen. Van aankoop tot facturatie, van offerte tot levering. Door het implementeren of optimaliseren van dit proces in AFAS Profit, verschuift jouw organisatiefocus weer naar zorg aan het bed. Waar je ook staat, wij kunnen je helpen! Een specifieke kracht van KWEEKERS-ondersteuning is het slaan van bruggen tussen de leveranciers en betrokkenen zodat het proces transparant is én blijft voor alle partijen. Meer weten over jouw boodschappenbeleid? Neem contact op met KWEEKERS! 

Maak het verschil

Bij KWEEKERS hebben we ruimschootse ervaringen met Payroll-trajecten binnen de zorgsector. Hierin bieden we verschillende oplossingen. Zo nemen we de volledige salarisadministratie graag uit handen. Daarmee ben jij verzekerd van effectieve salarisverwerking en kan jij je handen vrijhouden om het verschil te maken! Daarnaast bieden we een platform waarop je zelf aan de knoppen blijft draaien; Payroll Cloud van AFAS. Hiermee kan je inloggen op een beveiligde portal waarin alle payroll-aspecten geborgd zijn. Nieuwe medewerkers, urenregistratie en declaraties zijn hier voorbeelden van. Houd de controle over jouw payroll-processen en neem afscheid van overzichten in Excel! 

Direct bij de juiste persoon

Naast payroll-trajecten hebben onze KWEEKERS ook ervaring met HRM-aspecten binnen de zorg. BIG-registraties, Cao’s, het boeken en accorderen van uren, management van arbeidscontracten en management van EPD’s (Elektronische PatiëntenDossiers). We staan voor je klaar en ondersteunen je graag bij het tackelen van jouw uitdagingen binnen het management van mensen! Zo hebben we bij Bernhoven het Werving & Selectietraject vormgegeven. Zij maakte nog geen gebruik van deze module binnen AFAS Profit. Onze KWEEKERS hebben dit proces effectief geïmplementeerd en daar plukt Bernhoven dagelijks de vruchten van. Zo komen sollicitaties nu direct bij de juiste persoon binnen! Lees hier het verhaal van Bernhoven!

Best practice

Als officieel AFAS-Partner staat KWEEKERS ook garant voor de best-practice standaard. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en helpen jou waar het echt nodig is. Ontdek hoeveel winst er voor jouw organisatie te behalen valt en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met KWEEKERS. Wij ontwikkelen de toppers van de toekomst: Hoort jouw organisatie daar ook bij?!

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst