JOUW HAPPY LANDING

 

 

 

 

JOUW HAPPY LANDING

Kom bij ons team en solliciteer direct!

 

 

 

Maak jouw Happy Landing bij KWEEKERS


Je bent op zoek naar een uitdaging. Je wil namelijk gaan starten met je carrière óf je bent juist toe aan een nieuwe stap in je carrière. Dat is mooi, want daar kunnen wij je bij helpen!

KWEEKERS biedt een programma aan waarbij je in twee maanden tijd helemaal klaar bent om aan de slag te gaan binnen ons werkveld. Wij zien dit als een reis waarbij je verschillende routes kunt bevliegen en aan het einde van deze route maak jij jouw 'Happy Landing'. Je zit op je plek, hebt genoeg kennis om zelfverzekerd aan het werk te gaan en je hebt het enorm gezellig met je collega's. 

Sta je open om de software van AFAS te leren kennen, om te leren over het koppelen van applicaties met de U-Turn, het bouwen van dashboards in Power BI of het ontwikkelen van applicaties in Mendix?

Dan ben jij geschikt voor de Happy Landing bij KWEEKERS! 

 

Let op: Het onderdeel Mendix wordt alleen in het traineeship van september 2024 behandeld.

 

 

 

Wanneer

Maart 2024 

Solliciteer >

 

September 2024 

Solliciteer >

 

  


Bekijk hieronder de route van jouw reis en welke tussenstops je allemaal tegenkomt.
 

ONBOARDING

Je reis begint bij de onboarding. Hier krijg jij je reispakket mee vol met handige goodies van de KWEEKERS Groep. Je maakt kennis met je medepassagiers, je collega’s en de verschillende afdelingen. 

KENNIS OP PEIL

In de eerste weken leer je in de basis alle ins en outs van AFAS Profit. Je maakt kennis met de de volgende AFAS Profit onderwerpen:

CRM    HRM    Financieel    Payroll    Projecten    Ordermanagement

AFAS, Mendix, Power BI

Na de eerste paar weken splitst het traineeship op in de onderdelen AFAS, U-Turn, Power BI en Mendix. In één van deze onderdelen ga jij je dus verdiepen. 

HALF TIME SHOW

Je opgedane kennis wordt getoetst tijdens de half time show. Hierin geef jij een case presentatie waarin je jouw ontwikkeling laat zien. Tijdens het traineeship krijg je uiteraard de tijd om aan deze case te werken.
 

CASE PRESENTATIES

Tijd om jezelf te bewijzen! Wat heb jij geleerd tijdens jouw reis? Heb jij in twee maanden tijd jouw route goed genoeg bevlogen voor een 'Happy Landing'?

Laat dit zien tijdens je case presentatie!

Zie jij een 'Happy Landing' bij KWEEKERS wel zitten? Solliciteer dan direct via onderstaand knop.

Verhalen

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst