MARIJN DE GROOT

AFAS Consultant

 

 

 

 

Ik ben Marijn de Groot, 31 jaar en woon in Valkenswaard samen met mijn vriend Carlo en onze hond Joop.

Mijn achtergrond / opleiding is wat divers geweest. Op mijn 19e heb ik gekozen voor de opleiding Biotechnology - Forensic Science en deze heb ik op mijn 23e succesvol afgerond. Vervolgens ben ik gestart met de opleiding HBO Verpleegkunde en het eerste theoretische deel van de studie heb ik met heel veel plezier en interesse gevolgd en behaald, maar toen er na 1,5 jaar in de boeken gestart werd met de eerste stages ontdekte ik dat het niet helemaal mijn richting was. Ik ben toen via Quoratio aan een traineeship Praktijkdiploma Loonadministratie begonnen en gedetacheerd bij een accountantskantoor als salarisadministrateur. Bij dit accountantskantoor ben ik na het traineeship blijven plakken en heb ik 5 jaar met veel plezier gewerkt. Hier ben ik doorgegroeid in de rol van key-user voor het salarispakket waar mee gewerkt werd. De inrichting van het systeem en het koppelen van andere systemen aan elkaar maakte mij nog gelukkiger! Door de aanraking met het inrichten van een systeem was ik heel benieuwd naar meer mogelijkheden. Ik ben in die functie altijd werkzaam geweest voor verschillende klanten/opdrachtgevers en daarom sprak de consultancy mij heel erg aan.

Na het volgen van het traineeship bij KWEEKERS ben ik nu aan de slag als AFAS consultant, waarbij ik beide interesses goed kan combineren. Waar ik het meeste voor sta? De ideale klantbeleving! Samen met de klant zoeken naar oplossingen en pro actief te signaleren wat de klant zijn/haar behoeften zijn.

Naast dat ik natuurlijk ontzettend veel plezier heb in mijn werk, heb ik ook nog een hoop leuke dingen in mijn vrije tijd. Ik ben gek op het (gezond) bakken van koekjes, taarten, cakes, etc. Dit doe ik op basis van groenten en fruit, zonder toegevoegde / geraffineerde suikers. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten in een hoop verschillende vormen. Ik ben samen met mijn vriend regelmatig te vinden in de sportschool, maar ook fietsen, hardlopen en zwemmen vind ik erg leuk. Graag ga ik er ook op uit met Joop. Naar het bos om te wandelen of naar het water, want daar zijn we allebei gek op. Zwemmen, kanoën, suppen, we kunnen daarmee onze pret niet op. Als laatste heb ik ook nog een liefde voor motorrijden samen met Carlo. We rijden allebei op een Suzuki V-Strom, een mooie allroad motor waar we samen mooie routes mee rijden. 

Wat je nou echt nog over mij wil weten?
Mij mag je wakker maken voor komkommer met warme satésaus!