JORINDE MARCHAL

Manager Consultancy

 

 

 

 

AFAS Expert HRM/Payroll

Mijn naam is Jorinde Marchal. Ik woon in Hilversum. Mijn achtergrond ligt in HRM. Voor ik bij KWEEKERS begon heb ik verschillende HR functies gehad. Bij mijn vorige werkgever ben ik in contact gekomen met één van de aandeelhouders van KWEEKERS (Tanno). Tanno heeft mij toen gevraagd om ook in het KWEEKERS avontuur te stappen. Mijn rol binnen KWEEKERS is heel breed. In 2017 ben ik begonnen als HRM Consultant en in 2019 doorgegroeid naar Manager Consultancy. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor onze AFAS projecten. 

In mijn vrije tijd ben ik graag onder vrienden en familie, waar uiteraard een wijntje en lekker eten bij hoort. Maar wat zeker ook niet mag ontbreken zijn spelletjes (al kan ik wel slecht tegen mijn verlies), voor elke gelegenheid bedenk ik wel een competitie (Vakantie-Competitie, Kerst-Competitie). Daarnaast stap ik af en toe graag op een paard om lekker door de bossen of over het strand te crossen.

Mijn bijzondere feitje? Ik heb een grote Gin verzameling. Van Gooische tot Japanse gin! De aparte kast voor deze verzameling wordt bijna te klein..