EVENTS

 

 

 

 

EVENTS

 

 

 

 

TALENT AAN TAFEL

Kom sfeer proeven tijdens Talent aan Tafel! Leer onze mensen kennen en ervaar onze bourgondische cultuur.

 

 

Tijdens het diner kun je babbelen met onze collega's. Zo kun jij erachter komen of werken bij KWEEKERS iets voor jou is. Daarnaast kun je gevoel krijgen bij welk label jij het best past: KWEEKERS, SCHERPP, ddots of MOOQE. Keuze genoeg! Natuurlijk is het ook nog eens super gezellig ;). 

 

 

24 november 2022 | 17.00 - 21.00 uur | Bredaseweg 63, Terheijden 

 

 

Schrijf je nu gratis in!

 

 

 

 

Tijdens het diner kun je babbelen met onze collega's. Zo kun jij erachter komen of werken bij KWEEKERS iets voor jou is. Daarnaast kun je gevoel krijgen bij welk label jij het best past: KWEEKERS, SCHERPP, ddots of MOOQE. Keuze genoeg! 
Natuurlijk is het ook nog eens super gezellig ;).
 

24 november 2022 | 17:00- 21:00 uur |Bredaseweg 63, Terheijden

Schrijf je nu gratis in! 

Alvast iets meer weten over onze labels? Dit is wat we doen:
 

Wij helpen bedrijven bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen door samen te denken over hoe dingen beter en slimmer kunnen. Met als doel bedrijven de ruimte te geven om te kunnen focussen op dat wat voor hen belangrijk is om te kunnen groeien. Wij geloven in onze medewerkers en doen dingen op onze manier. 

Wij zijn dé capaciteitsoplosser. We bieden een oplossing voor capaciteitstekorten op het gebied van AFAS functioneel beheer. We zijn geen muurbloempjes, maar een frisse wind door energieke mensen. Mensen die constant up to date zijn en organisatiewijs. Wij geloven dat je door de juiste verbindingen te leggen blijvend resultaat kunt creëren met tijdelijke capaciteit die aansluit bij onze identiteit.
www.scherpp.nl

Wij ontwikkelen applicaties die naadloos aansluiten op AFAS en die jouw unieke processen volledig automatiseren. Daarmee creëren we toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Bij ddots geloven wij in de kracht van het low-code platform van Mendix in het verlengde van AFAS. Daarmee worden vanuit één platform applicaties ontwikkeld die volledig aansluiten op de unieke bedrijfsprocessen van de klant. www.ddots.nl

Wij ontwikkelen de U-Turn! Een koppeling om in te zetten voor jouw applicaties, servers of databases om data uit gewenste plekken op te halen, te bewerken en weer te koppelen. Een intuïtieve, robuuste en up to date toolbox met oneindige mogelijkheden én die makkelijk te gebruiken is. Hiermee kan de klant zijn wensen omzetten in een koppeling. Daarnaast bieden we een platform voor ondersteuning door middel van consultancy partijen, een knowledge base en templates. www.mooqe.nl

Wist je dat... er in mei en september weer een traineeship start?!


Wij geloven in de kracht van ambitieuze talenten en zijn op zoek naar trainees die zichzelf in sneltreinvaart willen ontwikkelen. Bij ons geen saaie en lange opdrachten, na twee maanden kun je de praktijk in om je bezig te houden met écht belangrijke zaken! Tijdens dit traineeship leer je in de basis alle ins en outs van AFAS Profit. Daarmee bouw jij in een korte tijd een flinke basiskennis op. Gedurende het traineeship kun je kennis maken met onze labels KWEEKERS, SCHERPP, ddots en MOOQE. Samen kijken we bij welk label jij het best past en waar jouw talenten het best tot zijn recht komen.

Dus ben jij bijna klaar met je opleiding, heb je je diploma net op zak of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacature voor het traineeship dan eens. 

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst