OVER
KWEEKERSOVER KWEEKERS

Jouw wensen voorzien van passieAandacht laat mensen én bedrijven groeien! Bij KWEEKERS geloven we dat het anders kan. Gezelliger en bourgondischer, maar bovenal beter! Ons team van jonge professionals zorgt dat jouw organisatie altijd maximaal resultaat uit AFAS Profit haalt. Hoe we dat doen? Door het geven van aandacht. Wij zijn overtuigd. Aandacht laat mensen én bedrijven groeien!Alles draait om jou

In samenspraak zorgen we ervoor dat het softwarepakket van AFAS optimaal rendeert. Jan Harthoorn, Consultancymanager bij AFAS verteld: “Net als bij ons draait bij KWEEKERS alles om de klant. Zij zorgen voor extra ondersteuning, zodat organisaties met plezier met onze software werken. KWEEKERS heeft de kennis in huis om onze eindgebruikers optimaal van dienst te zijn bij het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit.” Wij zijn dus officieel gecertificeerd als AFAS Partner. Hierdoor verzekeren we je van een succesvol implementatie- of optimalisatietraject. Daarnaast bieden we een online portaal waarop al je wensen werkelijkheid worden.

Zorg dragen voor jouw rust

Wij helpen je bij het implementeren van AFAS Profit. Een ERP-implementatie raakt in veel organisaties alle afdelingen. Ons team, bestaande uit ruim 30 AFAS experts, zorgt voor rust tijdens deze spannende periode. Vertrouwen is voor ons de basis voor een goede samenwerking. Samen met jou dragen we zorg voor een succesvolle en effectieve automatisering van jouw processen in AFAS Profit. Wat maakt onze aanpak bijzonder?

Een bijdrage aan jouw succesverhaal

KWEEKERS doorbreekt vicieuze cirkels binnen organisaties. Ben je al een tijdje werkzaam met AFAS Profit? Samen zorgen we ervoor dat je alle mogelijkheden écht gaat benutten. We bieden een frisse blik op jouw processen en brengen verbeterpunten in kaart. Zo verhoogt KWEEKERS continue de waarde van je AFAS softwarepakket. Het verder optimaliseren en automatiseren van processen draagt ongetwijfeld bij aan jouw succesverhalen. Het kan namelijk áltijd beter. Hoe we dat samen met jou realiseren? Ontdek onze groeigeheimen! 

Jouw wensen voorzien van passie

KWEEKERS biedt een platform voor jouw vragen én opdrachten omtrent AFAS Profit. Dag óf nacht, via het online klantportaal heb je altijd een plek om je wensen te delen. Onze talenten staan te trappelen om jouw vraagstukken van gepassioneerde oplossingen te voorzien. Helemaal geen tijd om AFAS Profit te beheren? Zelfs dan helpen we je verder. Dat kan op afstand, of bij jou in de keuken! Lees meer over KWEEKERS-support en beheer


Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst