OVER
KWEEKERS

 

 

 

 

OVER KWEEKERS

Jouw wensen voorzien van passie

 

 

Wij zijn KWEEKERS! Waar we ooit begonnen op een zolderkamer en rondom de keukentafel, staan we nu sterker dan ooit in onze schoenen. Mede dankzij onze gedreven, ambitieuze en energieke professionals. Uitgegroeid tot een club van meer dan 70 mensen, waaronder AFAS Experts, Mendix Medior en Advanced gecertificeerde specialisten en eigen software developers. Op onze expertise kun je bouwen. Wij kennen de mogelijkheden van en rondom AFAS als geen ander. Hierdoor helpen we mensen en organisaties om het uiterste uit hun software en applicatielandschap te halen. We hebben één missie: met aandacht mens en organisatie laten groeien. Dat doen we op onze eigen manier en dat merk je in alles terug. Zo overtreffen we de verwachtingen!

 

ONZE KERNWAARDEN

KWEEKERS' DNA

De naam KWEEKERS is niet per ongeluk bedacht. De ontwikkeling van mensen, organisaties en onszelf zien wij als onze ‘missie’. KWEEKERS laat je groeien! Bij ons staat ontwikkeling en een gastvrije dienstverlening centraal. Dat zit nu eenmaal in ons bloed: drie van onze oprichters zijn hotello’s, en daarmee dus erg dienstbaar opgevoed. De persoonlijkheden en waarden van onze oprichters hebben geleid tot onze vier kernwaardes: Trouw, Vuur, Echt en Wauw. Dát is het DNA van KWEEKERS. 

 

TROUW - Vertrouwen is de basis! We houden van vrijheid, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid. We zijn eerlijk en komen onze beloftes na. We zijn zo loyaal en gaan voor duurzame relaties. Wat we belangrijk vinden is dat binnen deze relaties iedereen trouw blijft aan zichzelf en gelooft in eigen kracht.

 

VUUR: Het mag duidelijk zijn dat we barsten van de energie! We hebben passie voor ons vak en zijn ontzettend gedreven in wat we doen. Maar we doen het niet alleen. Samen zien en grijpen we kansen en zetten we net dat stapje extra voor elkaar.

 

ECHT: Echte, eigenzinnige medewerkers. Daar zijn we als mensgerichte organisatie trots op! Ieder met een andere persoonlijkheid, maar wel toegankelijk en geïnteresseerd in de ander. Echte mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen, fouten durven te maken, erkennen en op te lossen. Want hier leer je van.

 

WAUW: Waar wij geen genoegen mee nemen is met minder. We leggen de lat hoog voor onszelf en willen verwachtingen overtreffen. Dit doen we door buiten de kaders mee te denken, te adviseren en te inspireren. Allemaal vanuit ons vakmanschap en met een barstende energie. Zo gaan we de uitdaging aan om te verrassen!

 

 

ONZE KRACHT

One-Stop-Shop


Eigenlijk vinden we ICT een tikkeltje aan de droge kant, maar processen, en mensen die deze processen bedenken en tot leven brengen, vinden we rete interessant! Waar we goed in zijn? Met jou meedenken en adviseren over verschillende oplossingen in en rondom de software van AFAS. We helpen jou als organisatie bij de implementatie, optimalisatie, support, beheer en maatwerk op de software van AFAS. Voor jouw unieke processen waar de standaard niet toereikend is, ontwikkelen we maatwerkapplicaties op het low-code platform van Mendix. Verschillende applicaties en systemen die jouw primaire processen met de secundaire processen moeten verbinden, koppelen we via de U-Turn. Bij het maken van de juiste beslissingen op de juiste stuurinformatie begeleiden we je met dashboards in Power BI. Dit noemen we One-Stop-Shop. Alle disciplines en expertise ondergebracht bij één partner. Én met dezelfde support en service.

 

 

Samen zorgen we ervoor dat je meer rendement uit de organisatie haalt door processen te automatiseren met behulp van software. Minder handelingen, meer efficiëntie. Productiviteit die verhoogd wordt en tijd die vrij komt voor dingen die echt belangrijk zijn. Tijd voor de mens. 

 

 

HIER KAN JE OP REKENEN

Foutje, bedankt.


Wij houden van mensen. De behoeften en wensen van mensen staan bij ons centraal. We zijn niet voor niets een mensenorganisatie. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ook bij KWEEKERS. Wij zijn allesbehalve perfect. En daar zijn we blij om. Ook wij maken fouten. Maar we beloven je dat we ons stinkende best doen om onze onvolmaaktheden weer op te lossen. Eerlijkheid en transparantie: daar geloven we in!

 

 

 

ONZE MENSEN MAKEN DE TOEKOMST

De KWEEKvijver met talent


Bij KWEEKERS staat ontwikkeling centraal en onze cultuur is wat ons met elkaar verbindt. Dit lees je ook terug in de verhalen van onze medewerkers. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven, ambitieuze en eigenzinnige (young) professionals. Samen hebben wij één doel: het beste resultaat behalen.

De KWEEKvijver is inmiddels een bekend begrip. Meerdere keren per jaar start er een traineeship waar nieuw talent door onze eigen professionals getraind worden en binnen een paar maanden de kennis van AFAS en Mendix opbouwen om met vertrouwen aan de slag te gaan bij onze klanten. Door een buddy systeem en expertgroepen wordt continu kennis gedeeld. Inmiddels hebben 18 collega's hun AFAS Expert certificaat behaald. Naast hard skills is er ook veel aandacht voor soft skill en persoonlijke ontwikkeling.  Bij ons is het ontzettend gezellig, maar we zijn bloedserieus wanneer het onze werkzaamheden betreft. Ook onderdeel van onze club worden? Check de vacatures hier!

 

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

KWEEKERS laat je groeien!