ONZE
BRANCHES

 

 

 

 

ONZE BRANCHES

Hier vind je alles over de branches waar we actief zijn

 

Zorg en welzijn

Zorg en welzijn

In de zorgsector heerst al tijden een personeelstekort. Deze krapte binnen de arbeidsmarkt heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de zorg aan het bed. KWEEKERS zorgt ervoor dat jouw focus weer verschuift van aandacht voor administratie naar aandacht voor mensen! Hoe we dat doen? Door het automatiseren en optimaliseren van jouw processen in AFAS Profit. 

Meer over zorg en welzijn >

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Is jouw organisatie actief als zakelijk dienstverlener? Dat is KWEEKERS ook! Hierdoor ben je verzekerd van intrinsieke ondersteuning waar jouw organisatie écht iets aan heeft. Samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van jouw dienstverlening optimaal is, door het verminderen van administratieve werklast. 

Meer over zakelijke dienstverlening >

Handel en productie

Handel en productie

Ordermanagement speelt een belangrijke rol binnen handels- en productieorganisaties. Onze KWEEKERS hebben bij veel van deze organisaties in de keuken mogen kijken. Er valt bijna altijd winst te behalen. Automatiseren van inkoop- en verkoopprocessen in AFAS Profit of het koppelen met externe systemen; groei door met onze expertise!

Meer over handel en productie >

Bouw

Bouw

In de bouwsector komen veel verschillende partijen samen. Aannemers, loodgieters, elektriciens en tegelzetters; ze hebben allemaal hun eigen rol en verantwoordelijkheid binnen jouw projecten. Hierdoor is projectmanagement van essentieel belang binnen deze sector. Laat KWEEKERS je ondersteunen bij het werken met AFAS Profit. Wij specialiseren in zowel ERP- als HRM-aspecten van de software, gerelateerd aan de bouwsector!

Meer over bouw >

Transport

Transport

In de transportsector speelt vergrijzing een belangrijke rol. Er dreigt een tekort aan chauffeurs door de enorme uitstroom. Daarnaast zorgt een toenemende mate van automatiseringsoplossingen ervoor dat de rol van (kantoor)personeel veranderd. Laat KWEEKERS je ondersteunen bij het werken met AFAS Profit. Binnen de transportsector specialiseren wij voornamelijk in HRM en Payroll-aspecten van de software. 

Meer over transport >

Retail

Retail

De retailsector heeft te maken met enorme verlopen in het personeelsbestand. Dit zorgt voor een berg administratie. Hierdoor is het belangrijk om jouw HR-processen zo optimaal mogelijk in te richten in AFAS Profit. Daarnaast zijn er tal van verschillende administratieve processen te ontdekken. Inkooporders, facturen en verkooporders zorgen voor een hoge administratieve werklast. Laat ons je helpen en haal maximaal resultaat uit AFAS Profit. 

Meer over retail >

Overheid en publieke sector

Overheid en publieke sector

Het nieuwe werken is van grote invloed op organisaties die actief zijn in de publieke sector. Er moet meer resultaat geleverd worden met minder medewerkers. Hierdoor is het van belang dat jouw medewerkers voldoende kennis hebben over AFAS Profit. Wij helpen je alle mogelijkheden te benutten zodat de software maximaal rendeert. 

Meer over overheid en publieke sector >

Onderwijs

Onderwijs

Het onderwijs ondervindt een professionaliseringsslag. Processen worden effectiever en de regie op kwaliteit binnen onderwijsinstellingen is in toenemende vorm aanwezig. Daarnaast hebben alle technologische ontwikkelingen invloed op de manier waarop er gewerkt wordt in het onderwijs. Laat KWEEKERS je helpen bij het automatiseren van jouw processen!

Meer over onderwijs >

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst