(SENIOR) SERVICE CONSULTANT (FT/PT)

 

 

 

 

 

 

KOP 1(DESKTOP)

 

 

 

 

 

(SENIOR) SERVICE

CONSULTANT (FT/PT)

 

 

 

We vertellen je natuurlijk graag hoe fantastisch deze rol is, maar wie kan dit nu beter uitleggen dan iemand deze rol daadwerkelijk uitvoert:

Jerry: “In mijn functie werk ik samen met het Service Team. Binnen dit team kan ik mijn kennis delen om anderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s met plezier naar het werk gaan. Met die instelling kun je samen met plezier naar het doel toewerken.”

“Binnen mijn huidige functie kan ik taakgericht te werk gaan. Dat zorgt ervoor dat ik met focus werk. Ik kan me focussen op mijn werkzaamheden zonder dat het eentonig wordt. Werken binnen het Service Team is namelijk erg divers. Je mag als het ware aan alle knoppen zitten: van AFAS tot Mendix en van applicatiebeheer tot een dag meelopen bij sales. Mijn dagen zijn dus lekker afwisselend. Doordat ik me hier thuis voel vliegen de dagen voorbij. Dat is voor mij het teken dat ik op de juiste plek zit.”

Lees het hele verhaal >

Meer hoeven we niet te zeggen. Dit enthousiasme zegt genoeg! Maar goed, we vertellen je zelf ook graag nog waarom we jou nodig hebben en hoe wij deze rol voor ogen zien. Laten we beginnen met:

Waarom we jou nodig hebben:

KWEEKERS is flink aan het groeien. En omdat we zo snel groeien is het belangrijk dat we de kwaliteit van onze service waarborgen en werken aan een optimale klantbeleving. Daarom is het Service Team in het leven geroepen en hebben we jouw versterking nodig als (Senior) Service Consultant.

Hoe zien wij deze rol dan:

Jouw rol als Senior Service Consultant

In jouw rol lever je direct een bijdrage aan het vergroten van de klantgerichtheid van onze organisatie. Omdat je al veel kennis van AFAS meebrengt kun je nóg meer toegevoegde waarde leveren voor klanten. Je helpt organisaties met het oplossen van hun unieke en complexe vraagstukken.

Samen met de Klant Succes Manager vertaal je behoeften, wensen en verwachtingen van klanten die ontstaan na afronding van projecten naar concrete acties. Je bent een waardevolle gesprekspartner voor jouw klant, omdat je op de hoogte bent van bijna alle mogelijkheden en functionaliteiten in de software van AFAS. Elke dag probeer je te sturen op de veranderende behoeftes van klanten door met jouw kennis te adviseren en klantvragen te analyseren en op te lossen. Daarbij specialiseer je je op één van de volgende gebieden: HRM, Payroll, ERP of interfaces (koppelingen en integraties). Geen dag is hetzelfde! Zie je wel, geen toeval dat Jerry dit ook zegt. 😉

Zoals hij ook al zei mag je ook aan andere knoppen zitten dan die van AFAS: Ken jij de software van AFAS inmiddels van binnen en buiten? Wil je meer? Bij KWEEKERS kun je als Senior Service Consultant kennis ontwikkelen op het gebied van Mendix, Power BI én onze eigen koppelsoftware U-turn.

In jouw rol heb je een belangrijke invloed op de klantbeleving in de totale klantreis. Je staat als kennis- en sparringpartner echt naast de klant en helpt deze het optimale uit AFAS te halen. Daarmee scoor jij een goede beoordeling op het gebied van klanttevredenheid. Je wilt samen met jouw collega’s de verwachtingen overtreffen en gaat voor de WAUW!

Dit is een voorbeeld van hoe jouw week eruit kan zien:

Wie is KWEEKERS?

We hebben al een beetje verraden wat we nu eigenlijk doen bij KWEEKERS. Maar, hier is nog een korte uitleg: Binnen KWEEKERS helpen we organisaties bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen door samen te denken over hoe dingen beter én slimmer kunnen. Dit doen we met en ‘on top of’ de software van AFAS door de inzet van verschillende oplossingen als Mendix, U-Turn en Power BI. Wij geloven in het zien, maken en benutten van kansen. Dat je met aandacht zowel mens als organisatie laat groeien. Dat doen we met een club van super energieke, gedreven en enthousiasme mensen. Én vanuit onze kernwaarden TROUW, VUUR, ECHT en WAUW! Onze cultuur is namelijk wat ons echt verbind. 

Deze verbinding zoeken we ook altijd met elkaar op tijdens onze interne evenementen: KWEEKERSdagen, KWEEKend, KWEEKerst, we kunnen nog wel even doorgaan. Deze dagen zorgen altijd voor een hoop gezelligheid en geweldige bourgondische zaken!

Nog even op een rijtje: wat ga je doen?
 • Leveren van consultancy op afstand voor onze klanten;
 • Oplossen van klantvragen voor onze klanten;
 • Adviseren van klanten over (complexe) optimalisatievraagstukken;
 • Onderhouden van klantomgevingen en klantwensen;
 • Ondersteuning leveren bij nieuwe versie lanceringen en verbeterde functionaliteiten in AFAS;
 • Organiseren en geven van trainingen intern én extern;
 • Content- en productontwikkeling;
 • Verantwoordelijk voor het behalen van je persoonlijke doelstelling en dat van het team.
Wat voeg jij toe aan het team
 • Hoge dosis energie en enthousiasme; jij bent ons visitekaartje en dat straal je ook uit!
 • Meerdere jaren werkervaring met AFAS als consultant of beheerder;
 • Creatief in het oplossen van vraagstukken;
 • Analytisch en kunt goed luisteren;
 • Dienstverlenend, maar ook een sterke drive om resultaat neer te zetten;
 • Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen, ondernemend karakter en een kritisch oog;
 • Communicatief sterk en een goede beheersing van Nederlands in woord en schrift;
 • Humor
Waar kan je op rekenen: de belangrijkste voorwaarden
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris tussen 3.000,-/5.500,- Euro;
 • EV-auto, laptop en smartphone van de zaak, zodat je hybride kan werken;
 • Thuiswerkbudget van 750 euro zodat jij jouw thuiswerkplek tip-top kunt inrichten;
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar (dit laatste als je fulltime werkt);
 • Een pensioenregeling voor later, waarbij we je de mogelijkheid bieden om dit pensioen aan te vullen met eigen bijdrage(-s);
 • 250 euro per jaar, welke vrij te besteden is aan een zelfgekozen goed doel;
 • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een vitaliteitsprogramma met de mogelijkheid voor persoonlijke coaching en een WIA-verzekering;
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor inbreng. Dus heb je ideeën of vind je dat dingen beter kunnen? Vertel het!;
 • Een club van ambitieuze, gedreven en enthousiaste collega’s en echt hele leuke activiteiten!
Enthousiast?

Hebben we jou enthousiast gemaakt over de functie van Senior Service Consultant? Word dan onderdeel van de KWEEKERS Groep. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij KWEEKERS!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone de Groot (+31 6 42 51 37 95) of stuur andere collega’s een berichtje via LinkedIn. Zij vertellen je graag meer over onze cultuur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Opzoek naar een 'Senior' rol maar past Service Consultant net niet helemaal bij je? Bekijk dan ook eens deze vacatures:

> Senior Mendix Consultant
> (Senior) Power BI Consultant
> (Senior) AFAS Consultant

Het sollicitatieproces bij KWEEKERS in 4 stappen:

Deze website is gemaakt in AFAS OutSite

Ontwikkelt de toppers van de toekomst